Termeni și condiții de utilizare

 

 

Prezentul acord reglementează raporturile juridice dintre compania „JUSTAR” S.R.L. (IDNO 1002600037470 ), cu adresa juridică în mun. Chişinău, Stăuceni, str. Primar Gherman Pântea, 140/2, numită în continuare „COMPANIE”, și Utilizatorul site-ului www.justar.md în timpul utilizării site-ului specificat.

 

Introducere

 

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.justar.md este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

 

Conținut și drepturi de autor

 

Conținutul și designul site-ului aparțin „JUSTAR” S.R.L. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea „JUSTAR” S.R.L.

Contractul de prestări servicii încheiat între „JUSTAR” S.R.L.și clienții săi le dă dreptul clienților de a copia și/sau printa porțiuni din conținutul site-ului doar pentru uz personal, lipsit de intenție comercială.

„JUSTAR” S.R.L. poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

„JUSTAR” S.R.L. nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. „JUSTAR” S.R.L. nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

 

Comenzi și cereri pentru oferte de preț

 

Comenzile sau cererile pentru oferta de prețuri pot fi date utilizând formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. „JUSTAR” S.R.L. nu poate fi tras la răspundere sub nici o forma pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete.

În cazul în care „JUSTAR” S.R.L. consideră o cerere sau o comandă ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizată de acesta sau poate șterge cererea fără nici o înștiințare a utilizatorului.

 

Dispoziții finale

 

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și conditii astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la precizările „JUSTAR” S.R.L. prevăzute în acest document. „JUSTAR” S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul după afișarea lor în acest document.

 

Termeni si condiții

 

Termenii si condițiile precizate reglementează folosirea site-ului www.justar.md. Folosind site-ul nostru web, indicați faptul că sunteți de acord să respectați termenii și condițiile impuse.

 

Condiții de utilizare a site-ului

 

Exceptând cazurile menționate ulterior în acest contract, conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul anterior în scris al „JUSTAR” S.R.L. Nu este permisă distribuirea sau copierea conținutului paginilor conținute în prezentul site către orice terț, dar nelimitând la caching-ul conținutului acestui site. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din aces site, pentru folosirea în scop necomercial, menționând sursa. Este, de asemenea, permisă păstrarea unei copii transparente a site-ului în scopul vizualizării sale numai atât timp cât sunteți conectat la internet.

 

Materiale transmise prezentului site

 

Orice material sau informație trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidențiale și neproprietare și, ca atare, pot fi utilizate de „JUSTAR” S.R.L. în orice scop, nelimitându-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de la acest site a materialelor ilegale, amenințatoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din țara relaționată de site.

 

Limitarea răspunderii

 

Materialele și conținutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fără garanții explicite sau implicite de orice natură, inclusiv garanții de adecvare pentru scopuri comerciale, garanții de respectare a drepturilor de autor sau garanții de adecvare pentru vreun scop anume. „JUSTAR” S.R.L. este absolvit în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar dacă „JUSTAR” S.R.L. a fost informat asupra posibiltății apariției unor asemenea daune.

 

 

Cerere ofertă
Cerere ofertă