Despre companie
Istoria noastră
Compania Justar activează pe piața din Moldova din noiembrie 1992. Peste 5000 de clienți au încredere în profesionalismul nostru. Considerăm gama de servicii oferite în domeniul securității ca un concept de dezvoltare a afacerilor pe termen lung. Misiunea noastră - asigurarea unei vieţi decente cu ajutorul unul nivel înalt de securitate. Scopul nostru - Încrederea clienților că suntem cei mai buni în domeniu
Prioritățile noastre
Orientarea spre necesitățile clientului și respectarea legislației sunt prioritățile activităţii noastre. Angajații companiei se conduc de regula respectării intereselor clientului în limitele cadrului legal al Republicii Moldova. Manifestăm respect față de tradițiile și standardele culturii corporative formate de-a lungul anilor.
Principiile noastre
Principalul criteriu al calității activității noastre este satisfacerea necesităților și așteptărilor Clientului. Profesionalismul angajaților este principalul atu al companiei noastre. Principiul perfecționării continue a tuturor proceselor și tehnologiilor aplicate asigură îndeplinirea obligațiilor contractuale la cel mai înalt nivel.
Partenerii noștri
Cerere ofertă