Paza personală
Analiza informațiilor privind amenințările potențiale (reale) în adresa obiectului contractului.
Modelarea unui sistem optim de securitate pentru persoana protejată.
Coordonarea cu Clientul a unei opțiuni convenabile de asigurare a pazei.
Crearea unei echipe de bodyguarzi instruiți în centre de pregătire specială.
Desemnarea curatorului proiectului responsabil de calitatea serviciilor prestate și introducerea la timp a modificărilor în schema activităților desfășurate
Monitorizarea operațională în regim non-stop a situației din centrul situat în sediul companiei Justar.
Acordarea de sprijin bodyguarzilor din partea grupului de intervenție rapidă la complicarea situației în anturajul persoanei protejate.
Furnizarea de rapoarte cu privire la activitățile desfășurate în termenele stabilite de Client
Buton de alarmă

În cazul apariției unui pericol securității personale la intrare în scară, în apropiere de casă, la birou - există posibilitatea chemării de urgență a grupului de intervenție rapidă, folosind „butonul de alarmă” virtual de pe smartphone-ul dvs.

Protecția împotriva efracției
Protecție împortiva atacului
Instalarea sistemului
Aplicația mobilă
Monitorizare 24/24
Deplasarea grupului de intervenție rapidă
Suport tehnic 24/7
Protecția împotriva efracției
În cazul de pătrundere prin efracție la obiectiv, sistemul de securitate va trimite un semnal către Dispeceratul de pază centralizat și către cel mai apropiat grup de intervenție rapidă. Operatorul dispeceratului va analiza situația și va gestiona acțiunile grupului.
Protecție împortiva atacului
În caz de urgență, la apăsarea butonului SOS, semnalul de larmă va fi transmis către dispeceratul de monitorizare. Operatorul Stației centralizate de monitorizare va trimite imediat o echipă de intervenție rapidă spre obiectiv
Instalarea sistemului
Echipamentul fără fir din casă este instalat în decurs de 2 ore. Inginerul va configura scenarii individuale, va ghida clientul cum să utilizeze aplicația mobilă.
Aplicația mobilă
Conectarea smartphone-ului clientului la software-ul MyAlarm, oferă posibilitatea de a controla sistemul de securitate: activarea / dezactivarea sistemului de pază a obiectivului, vizualizarea istoricului evenimentelor și primirea notificărilor, activarea de la distanță a butonului de alarmă.
Monitorizare 24/24
Operatorii dispeceratului de monitorizare primesc semnale de la obiective 24/24. În caz de alarmă, colaboratorul trimite cel mai apropiat echipaj de intervenție rapidă și ia legătura cu proprietarii locuinței sau cu persoanele împuternicite.
Deplasarea grupului de intervenție rapidă
Compania dispune de echipaje proprii de intervenție rapidă, amplasate în oraș. Prin urmare, garantăm sosirea rapidă a echipajului și purtăm răspundere în caz de întârziere.
Suport tehnic 24/7
Serviciul de asistență tehnică efectuează în mod sistematic lucrări de întreținere la obiectivele protejate. În cazul în care un dispozitiv nu funcționează corect, specialiștii noștri vor lua măsuri pentru restabilirea sistemului la orice oră din zi sau noapte.
Cerere ofertă
Gestionați sistemul de pe smartphone
Verificați statutul sistemului și istoricul
Fiți la curent cine şi când a dezactivat/activat sistemul de pază, vizualizați fotografiile în caz de alarmă sau la cerere.
Armarea sau dezarmarea sistemului
Gestionați sistemul de securitate de pe smartphone-ul dvs.: cu un singur click, puteţi arma sau dezarma sistemul de pază și activa regimul de noapte.
Apelați asistența de urgență
Imediat ce apăsați butonul roșu „SOS” din aplicație, grupul de intervenție rapidă se va deplasa pe adresa dvs.
Conectați rudele și angajații
În aplicația mobilă, puteți adăuga până la cinci utilizatori și le puteți delega drepturi pentru a gestiona sistemul.
Primiți notificări despre evenimente
Setați notificările necesare: despre dezarmarea sistemului, deconectarea energiei electrice, fumizare sau accidente casnice.
Verificați soldul
Verificați soldul și aflați starea contului.
Cerere ofertă